almamania

  • Hibás feed URL.

Továbbfejlesztett .Mac szolgáltatás

2007.08.15. 13:36 AdSafari

Új .Mac Web Gallery és 10 GByte személyes tárterület

Cupertino, 2007. augusztus 7.

Az Apple bemutatta on-line szolgáltatásának továbbfejlesztett változatát, mely a .Mac Web Gallery szolgáltatásnak köszönhetően lehetőséget biztosít a fényképek és klipek kényelmes és gyors megosztására az Interneten — önműködően előállított, de remekül személyre szabható weblapok segítségével. A látogatók számára lehetőséget biztosít a képek nyomtatható minőségű letöltésére, de akár új képek feltöltésére is: így multimédiás közösségi naplók hozhatók létre. A .Mac szolgáltatás keretében kínált személyes on-line tárterület mérete tízszeresére, 10 GByte-ra nőtt.

„A .Mac Web Gallery egy elképesztően látványos új technika képeink és klipjeink megosztására az Interneten,” mondta Steve Jobs, az Apple elnök-igazgatója. „Egy Mac, egy PC vagy egy iPhone segítségével már bárki számára betekintést kínálhatunk digitális fényképeink és klipjeink közé, vagy ismerősünk részt vehet a gyűjtemény gyarapításában is, csupán egy web-böngésző segítségével.”

A .Mac előfizetők az iPhoto '08 program használatával néhány kattintással létrehozhatják saját digitális fényképeikből .Mac Web Gallery gyűjteményüket, melyhez azután teljesen szabad vagy tetszőlegesen korlátozott hozzáférést engedhetnek rokonok és barátok, illetve az Internet szélesebb nyilvánossága számára. A Mac vagy PC számítógépet használó látogatók egyaránt látványos, intuitív felületen keresztül tudnak a fényképek között böngészni, akár le is tölthetnek nyomtatható minőségű változatokat, vagy hozzájárulhatnak a digitális gyűjtemény növekedéséhez is, újabb képeket feltöltve. A .Mac Web Gallery az iPhone készülékkel is kiválóan képes együttműködni, a bárhol készített képek azonnal és közvetlenül feltölthetők a gyűjteménybe.

Az iMovie '08 segítségével a felhasználók könnyedén feltölthetik klipjeiket is a .Mac Web Gallery gyűjteményükbe, számtalan felbontáshoz optimalizálva, többek között akár DVD-minőségben is. A látogatók ezeket a klipeket Mac vagy PC számítógépükön vagy akár iPhone és Apple TV készülékükön is megtekinthetik.

A .Mac előfizetés mostantól 10 GByte on-line tárterületet kínál a fényképek és filmek megosztására, levelezésre, saját webhely számára vagy akár a fontos dokumentumok biztonságos, védett tárolására is. A .Mac Family Pack előfizetői 20 GByte on-line tárterületet használhatnak. A .Mac új levelező szolgáltatása már akár 20 MByte méretű csatolt állományokat is képes kezelni és továbbfejlesztett szűrőt tartalmaz a nemkívánatos reklám-levelek ellen.

A .Mac szolgáltatás már támogatja saját, személyes domain-nevek kezelését is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple.blog.hu/api/trackback/id/tr43140560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.