Apple Blog

Alma minden napra

Új iPad modellek a láthatáron

2023. október 07. 07:57 - Pro Blogger

ipads.jpg

Az Apple a táblagépek piacán ismét újításra készül. A hírek szerint a vállalat több új iPad modellen dolgozik, amelyek a közeljövőben kerülhetnek bemutatásra. Nézzük meg, milyen újdonságokra számíthatunk!

Az Apple legutóbbi iPad frissítése tavaly októberben történt, amikor az M2 iPad Pro és az iPad 10 debütált. Azóta azonban nem hallottunk új modellekről, de most úgy tűnik, változás készülődik. A híresztelések szerint az Apple az iPad mini 7-en és két új iPad Air modellen dolgozik. Az iPad mini 7 bemutatásáról már tavaly decemberben hallottunk, amikor Ming-Chi Kuo elemző előrejelzéseiben szerepelt. A várakozások szerint az új mini változat dizájnja nem fog változni, de erősebb processzort kap, ami feltehetően az A15 Bionic lesz, amit az iPhone 13-ban is használtak.

Az Apple a belépő szintű iPad legújabb változatán is dolgozik, de itt nem várhatók nagy változások. Azonban az iPad Air esetében már nagyobb tervekkel állhatnak elő, mivel négy különböző változat fejlesztéséről is hallani. Azonban még nem tudjuk, hogy ezek közül mennyi kerül majd tényleges gyártásba.

A csúcskategóriás iPad Pro legújabb változatának fejlesztése is folyamatban van, és az új M3-as processzort kaphatja meg. Az új táblagépek az iPadOS17 operációs rendszerrel érkeznek majd, így a bemutatásuk valószínűleg a következő hónapokban várható.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple.blog.hu/api/trackback/id/tr118229165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása