Apple Blog

Alma minden napra

Az Apple Pencil legújabb generációja

2023. október 18. 09:19 - Pro Blogger

applepencil.jpg

Mindig izgatottan várjuk az Apple újdonságait, és most egy igazi csemegét hoztam neked: az új Apple Pencil megérkezett. És nem, nem csak egy egyszerű frissítésről van szó. Az Apple komoly változásokkal rukkolt elő.

Mindenekelőtt a legfontosabb: az új Pencil mostantól USB-C porttal van ellátva! Ez a kis változás nagy különbséget jelent, mert mostmár nem csak az iPad-ekhez csatlakoztathatod, hanem számos más eszközhöz is, ami rendelkezik ezzel a porttal.

A dizájn terén is tapasztalható néhány apró finomítás. Megmaradt a letisztult, elegáns megjelenés, amelyet az Apple-től megszokhattunk, de az új modell egy picit karcsúbb és még kényelmesebb kézben tartani.

Ami pedig a funkcionalitást illeti: az új Apple Pencil még érzékenyebb a nyomásra és a dőlésszögre. Ez különösen azoknak lehet hasznos, akik rajzoláshoz használják az eszközt. Ezen kívül az akkumulátor élettartama is növekedett, így hosszabb ideig élvezheted a toll előnyeit töltés nélkül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple.blog.hu/api/trackback/id/tr5718237221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása