Apple Blog

Alma minden napra

Apple Watch akksi bajok

2023. november 08. 07:23 - Pro Blogger

watchos10.jpg

A technológiai innovációk világában az új szoftverfrissítések gyakran hoznak magukkal izgalmas újításokat, de néha váratlan problémákat is. Az Apple Watch tulajdonosok egy csoportja nemrégiben szembesült egy ilyen kellemetlen meglepetéssel, amikor az eszközeik akkumulátorának élettartama drasztikusan csökkenni kezdett. A watchOS 10.1 frissítés után több felhasználó is tapasztalta, hogy órájuk akkumulátora szokatlanul gyorsan merül. A jelenség nem válogatott, érintette a régebbi modelleket, mint az Apple Watch Series 5, és a legújabbakat, például az Apple Watch Ultra 2-t is.

Az Apple gyorsan reagált a felmerülő aggodalmakra, és belső feljegyzésben tájékoztatta szervizpartnereit a probléma elismeréséről és a hamarosan érkező javításról. Bár a pontos okot még nem határozták meg, a közösségi fórumok és hírportálok, mint a MacRumors és az Android Authority, arról számoltak be, hogy a hiba a watchOS 10.1 és az iOS 17.0 rendszerű iPhone készülékek párosításakor jelentkezik, amely "megnövekedett energiafogyasztást" okozhat.

A felhasználók közösségei, beleértve a Reddit és az X (korábban Twitter) felületeit, szintén aktívan részt vettek a probléma dokumentálásában, segítve ezzel az Apple-t a hiba gyorsabb azonosításában és orvoslásában. A vállalat már dolgozik a watchOS 10.2-n, amely jelenleg béta tesztelés alatt áll, és várhatóan decemberben kerül kiadásra. Ez a frissítés ígéretes megoldást kínálhat a merülési problémára és a MacRumors előrejelzése szerint akár egy köztes watchOS 10.1.1 frissítés is érkezhet a probléma orvoslására.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple.blog.hu/api/trackback/id/tr3118253261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása