Apple Blog

Alma minden napra

Az iOS 18 Mail alkalmazás újdonságai

2024. szeptember 03. 07:36 - Pro Blogger

60016-123106-mail-stuff-xl.jpg

Az iOS 18 egyik legizgalmasabb újítása a Mail alkalmazás jelentős frissítése. Az Apple számos új funkciót és fejlesztést hoz, amelyek segítenek abban, hogy könnyebben kezeljük az e-mailjeinket. Íme néhány kiemelkedő újdonság, amit érdemes tudni.

Automatikus kategorizálás
Mostantól intelligensen képes kategorizálni a beérkező üzeneteket. Az e-mailek négy fő kategóriába kerülnek: Elsődleges (fontos üzenetek és időérzékeny levelek), Tranzakciók (nyugták és megrendelés visszaigazolások), Frissítések (hírlevelek, közösségi média értesítések) és Promóciók (marketing e-mailek). Ez a funkció segít abban, hogy az inboxod átláthatóbb legyen és könnyebben megtaláld a fontos leveleket.

Digest View: e-mailek csoportosítása
A Digest View lehetővé teszi, hogy egy adott küldőtől érkező összes e-mailt egy helyen lásd, így gyorsan áttekintheted a korábbi beszélgetéseket és üzeneteket. Ez a funkció különösen hasznos, ha egy vállalattal vagy személlyel folytatott hosszabb kommunikációt szeretnél gyorsan áttekinteni.

Okos válaszok (Smart Reply)
Az Apple Intelligence által támogatott új funkció, az Okos Válaszok, automatikus válaszlehetőségeket kínál az e-mailekre. Az alkalmazás elemzi az e-mail tartalmát és javaslatokat tesz a válaszra, figyelembe véve a releváns pontokat. Ezzel a funkcióval gyorsan és hatékonyan válaszolhatsz az e-mailekre.

Email összefoglalók
Az iOS 18 Mail alkalmazása mostantól képes rövid összefoglalókat megjeleníteni az e-mailek tartalmáról közvetlenül a lista nézetben. Ez a funkció segít abban, hogy anélkül kapj képet az e-mail tartalmáról, hogy meg kellene nyitnod azt. Ezzel időt takaríthatsz meg, különösen akkor, ha sok e-mailt kapsz.

Prioritásos üzenetek
Az iOS 18-ban a fontos, időérzékeny üzenetek, mint például eseménymeghívók vagy repülőjárat check-in értesítések, mindig az inbox tetején jelennek meg, így soha nem maradsz le fontos határidőkről vagy frissítésekről.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple.blog.hu/api/trackback/id/tr4118479663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása