Apple Blog

Alma minden napra

iPhone 17 Air: Mennyire lesz vékony?

2024. szeptember 02. 07:32 - Pro Blogger

iphone-17-air.jpg

Az Apple a jövő évben tervez bemutatni egy új, ultrakönnyű és ultravékony iPhone modellt, amit iPhone 17 Air néven ismerhetünk meg. Ez az új modell várhatóan forradalmasítja az iPhone szériát a radikálisan vékony dizájnjával, de milyen vékony lehet valójában?

Az iPhone 17 Air várható méretei
Az iPhone 17 Air dizájnját nagyban inspirálta az Apple jelenlegi legvékonyabb eszköze, az M4 iPad Pro, amely mindössze 5,1 mm vastag. Ez arra utal, hogy az iPhone 17 Air is hasonlóan vékony lehet, és valószínűleg 5,1-5,3 mm körüli vastagsággal érkezik. Ez jelentős eltérés lenne a jelenlegi iPhone 15 modellekhez képest, amelyek vastagsága 7,8 mm körül van. Az ilyen mértékű vékonyság nagy előrelépést jelentene az iPhone formatervezésében.

Mit jelent az "Air" elnevezés?
Az iPhone 17 Air elnevezése arra utal, hogy a készülék a vékony és könnyű dizájnt helyezi előtérbe, hasonlóan a MacBook Airhez. Ez az új iPhone nem lesz a legerősebb a sorozatban, mivel a Pro modellek továbbra is jobb kamerával és teljesítménnyel rendelkeznek majd. Az Air modell azonban a vékony dizájnjával és könnyű súlyával vonzó alternatíva lehet azok számára, akik egy stílusos, ultrakönnyű iPhone-t keresnek.

Az iPhone 17 Air megjelenése valószínűleg 2025 őszére várható és ez lehet az Apple új iránya a jövőbeni iPhone modellek fejlesztésében.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple.blog.hu/api/trackback/id/tr9618479661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása