Apple Blog

Alma minden napra

Nincs Apple Watch Ultra 3, de jön a fekete titán Ultra 2

2024. szeptember 10. 06:46 - Pro Blogger

ultra2titan.jpg

Sokan számítottak arra, hogy az idei Apple eseményen az Apple Watch Ultra 3 is bemutatkozik, ám a várakozásokkal ellentétben az Apple nem jelentette be az új modellt. Ehelyett egy új verzióval érkezik az Apple Watch Ultra 2, amely legnagyobb újdonsága a fekete titán bevonat.

Ez az új színopció nagy érdeklődésre tarthat számot azok körében, akik az előző modellekhez képest egy még elegánsabb és stílusosabb órát szeretnének.

Az Apple Watch Ultra 2 megtartja az eredeti Ultra dizájnját, de néhány kisebb fejlesztéssel frissült. Az új modellben egy kicsivel gyorsabb chip dolgozik, a kijelző fényesebb lett, valamint továbbfejlesztett ultra széles sávú technológiát kapott, amely még pontosabb helymeghatározást biztosít. Az órához új szíjakat is bemutattak, köztük a különleges titanium Milanese verziót.

Az Ultra 2 Hermès változatban is elérhető lesz, amely természetes titán tokot és a márka új En Mer szíját tartalmazza. Ez a szíj kifejezetten vízi sportokhoz, például búvárkodáshoz vagy vitorlázáshoz lett tervezve és a Hermès Maritime óralapjával együtt egy igazi prémium kategóriás viselet.

Az árak az Ultra 2 standard modelljéért 799 dollártól indulnak, míg a Hermès változat ára 1 399 dollár. Az előrendelés már elérhető, a szállítás pedig szeptember 20-án kezdődik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple.blog.hu/api/trackback/id/tr2018488335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása