Apple Blog

Alma minden napra

Nincs többé Netflix iOS 16-on

2024. szeptember 14. 09:58 - Pro Blogger

netflixblocked.jpg

A Netflix nemrég bejelentette, hogy megszünteti az iOS 16 rendszert futtató eszközök, köztük az iPhone X és az első generációs iPad Pro támogatását. Azok a felhasználók, akik továbbra is ezekkel a készülékekkel használják az alkalmazást, figyelmeztetést kapnak, hogy frissítsenek iOS 17-re vagy újabb verzióra.

A változás leginkább azokat érinti, akik régebbi Apple eszközöket használnak, mivel ezek már nem kompatibilisek az újabb iOS verziókkal. Az érintett készülékek listája tartalmazza az iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, valamint az első generációs iPad Pro és a 2017-es iPad 5 modelleket.

Azok a felhasználók, akik továbbra is iOS 16-on maradnak, egyelőre még használhatják a Netflix alkalmazást, de hamarosan ez megszűnik. A Netflix figyelmeztetése szerint az új alkalmazásfrissítések nemcsak új funkciókat, hanem biztonsági frissítéseket is tartalmaznak, így a támogatás leállítása biztonsági szempontból is fontos.

A Netflix megszüntette a harmadik generációs Apple TV támogatását is, ezzel a trenddel összhangban. Ez a lépés egyértelműen jelzi, hogy a streaming óriás egyre inkább az újabb eszközökre és a modern szoftverfrissítésekre összpontosít, hogy a legjobb élményt nyújtsa a felhasználóknak.

Ha a régi iPhone vagy iPad készülékedet használod, és szeretnéd továbbra is élvezni a Netflix szolgáltatásait, érdemes lehet új eszközt beszerezned vagy frissíteni a legújabb operációs rendszerre, ha ez még lehetséges. Ezzel nemcsak a Netflix szolgáltatásait tudod tovább használni, hanem biztonságosabbá is teheted készüléked a legújabb frissítésekkel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple.blog.hu/api/trackback/id/tr618490956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása