Apple Blog

Alma minden napra

Apple Intelligencia MAGYARORSZÁGON (iOS 18.1 RC - Bemutató)

2024. október 22. 18:09 - Pro Blogger

ios181rc.png

Az iOS 18.1 RC (Release Candidate) verzió megjelenésével számos új funkció érkezett az Apple felhasználóknak. Az egyik legizgalmasabb újítás az Apple Intelligence, amely fejlettebb, mesterséges intelligenciával támogatott eszközhasználatot tesz lehetővé. Bár Magyarországon hivatalosan még nem érhető el ez a szolgáltatás, egy egyszerű trükkel már most is aktiválható.

Az új verzió egy másik hasznos funkciója, hogy az AirPods Pro 2 hallássegítőként is használható, sőt hallástesztet is végezhetünk vele. A teszt segítségével a felhasználók egy diagramot kapnak a hallásuk állapotáról, amelyet a Health alkalmazásban megtekinthetnek és akár orvosukkal is megoszthatnak.

Az iOS 18.1 ezen felül számos kisebb javítást is tartalmaz és elérhető lesz az iPhone 14-től kezdve minden kompatibilis készüléken. Ha kíváncsi vagy, hogyan használhatod ki ezeket az újításokat, az alábbi Apple Pie videóból mindent megtudhatsz:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple.blog.hu/api/trackback/id/tr7118713910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása