Apple Blog

Alma minden napra

Mire számíthatunk az Apple legújabb bemutatóján?

2023. október 30. 11:20 - Pro Blogger

apple-scary-fast-mac-event-oct-30-2023-1024x698.jpg

Az Apple a múlt héten jelentette be októberi eseményét, amely egy különleges időpontban, október 30-án, 5:00-kor kezdődik a Csendes-óceáni idő szerint. Ez az első alkalom, hogy az Apple esti időpontban rendez eseményt, így az egész tech világ izgatottan várja a bemutatót.

Az "ijesztően gyors" elnevezésű esemény főként a Mac termékekre fog összpontosítani, amit az Apple hivatalos művészeti alkotása is megerősít, ahol az Apple logó a Mac Finder ikonná alakul át. A pletykák szerint az eseményen az összes M3 chipet bemutatják, de lehetnek meglepetések is.

A 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro modellek az M2 Pro és M2 Max chipekkel frissültek 2023 januárjában, de úgy tűnik, az Apple már az M3 Pro és M3 Max chipekkel is előrukkol. Az új chipek jelentős teljesítménynövekedést hoznak, különösen a GPU terén, ami a MacBook Pro képességét is javítja a magas szintű játékok futtatásában.

Az iMac 24 hüvelykes változatát 2021 óta nem frissítették, és még mindig az M1 chippel működik. Az új változatban az M3 chipet használják, amely jelentős teljesítménynövekedést hoz mind a CPU, mind a GPU terén. A dizájnban nem várhatók nagy változások, de az állványon lehetnek apróbb módosítások.

Az Apple várhatóan átáll a Lightning portról a USB-C portra a Mac kiegészítőiben, beleértve a Magic Mouse, Magic Trackpad és Magic Keyboard termékeket is. Ez az Apple azon átállásának része, hogy az egész termékpalettáján az USB-C-t használja.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple.blog.hu/api/trackback/id/tr3318246447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása