Apple Blog

Alma minden napra

ChatGPT: 200 millió aktív felhasználó hetente

2024. augusztus 30. 11:03 - Pro Blogger

200m.webpAz OpenAI által fejlesztett ChatGPT nemcsak a generatív mesterséges intelligencia világában, hanem a mindennapokban is egyre népszerűbb eszközzé válik. A legfrissebb adatok szerint a ChatGPT heti aktív felhasználóinak száma már meghaladta a 200 milliót, ami kétszerese a tavaly novemberi számoknak. Ezzel az eredménnyel a ChatGPT az egyik leggyorsabban növekvő alkalmazássá vált a világon.

Az iOS 18 szerepe a növekedésben
Az Apple és az OpenAI együttműködésének köszönhetően a ChatGPT integrációja az iOS 18 rendszerbe további felhasználói bázis növekedést eredményezhet. Az új rendszerben a Siri, ha nem tud válaszolni egy kérdésre, automatikusan a ChatGPT-hez irányítja a felhasználót. Ez a funkció várhatóan 2024 végén válik elérhetővé és még nagyobb népszerűséget hozhat a ChatGPT számára.

Az OpenAI vezérigazgatója, Sam Altman szerint az emberek egyre inkább napi szinten használják a ChatGPT-t, legyen szó rutinfeladatokról, nehéz problémák megoldásáról vagy kreatív ötletek kidolgozásáról. Ez a trend várhatóan tovább folytatódik, különösen az Apple-lel való szoros együttműködésnek köszönhetően.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple.blog.hu/api/trackback/id/tr6718478561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása