Apple Blog

Alma minden napra

AirPods Pro 3: Mi várható a következő generációtól?

2024. október 03. 08:06 - Pro Blogger

airpodspro2.png

Az AirPods Pro 2 nagy sikert aratott korábban, azonban már most kíváncsian várjuk, hogy mit tartogat az Apple a következő, harmadik generációs AirPods Pro számára.

Az új verzió várhatóan 2025 őszén jelenik meg és számos izgalmas újítást ígér. Bár még több mint egy év van hátra a debütálásig, néhány pletyka és előrejelzés alapján már most összegyűjtöttük, mire számíthatunk az új készüléktől.

Új design
Az AirPods Pro 3 várhatóan új külsőt kap. Az eredeti dizájn 2019 óta változatlan, így a 2025-ös megjelenésre már hat év fog eltelni az első generációs modell óta. Az Apple eddig sikeresen fejlesztette az alapkategóriás AirPods dizájnját, ezért hasonló finomhangolás várható az AirPods Pro 3 esetében is. Bár nem számíthatunk radikális változtatásokra, az új modell valószínűleg jobb illeszkedést és hangminőséget biztosít majd a felhasználók számára.

H3 chip: még jobb teljesítmény
Az AirPods Pro 3 egyik legnagyobb újítása az új H3 chip lehet, amely jelentős teljesítménynövekedést hozhat. Az előző generáció H2 chipje már most is lenyűgöző zajszűrési képességekkel és kiváló hangminőséggel bír, azonban a H3 chip még tovább javíthatja ezeket a funkciókat. Az Apple nagy hangsúlyt fektet az innovációra ezen a területen, így a harmadik generációs AirPods Pro hangzása valószínűleg még részletgazdagabb lesz.

Egészségügyi funkciók
Évek óta dolgoznak különféle egészségügyi funkciókon és ezek közül néhány az AirPods Pro 3-ban debütálhat. A pletykák szerint a harmadik generációs modell képes lesz a testhőmérséklet mérésére a fülcsatornán keresztül. Ez az adat pontosabb lehet, mint a jelenlegi okosórák csuklón történő mérései, így az AirPods új egészségügyi funkciói még értékesebbek lehetnek a felhasználók számára.

Külső kamerák és mesterséges intelligencia (AI)
Egy másik izgalmas fejlesztés lehet az AirPods Pro 3 esetében a külső kamerák és a mesterséges intelligencia (AI) integrálása. Bár nem egyértelmű, hogy ezek a funkciók már a következő modellben megjelennek-e, az Apple folyamatosan dolgozik az ilyen technológiák fejlesztésén. Ha a kamerák és az AI sikeresen integrálódnak, az AirPods még inkább kiterjesztheti a felhasználói élményt, például vizuális információk felismerésével és hangalapú visszajelzésekkel.

Hangminőség és zajszűrés továbbfejlesztése
Az AirPods Pro 2 már most is kiemelkedő hangminőséggel rendelkezik, azonban az AirPods Pro 3 még ezt is tovább javíthatja. A H3 chip által nyújtott extra feldolgozási teljesítmény valószínűleg még precízebb hangkeverést tesz lehetővé, emellett a zajszűrés és az Adaptív Átlátszóság is tovább fejlődhet, ezáltal még jobb hallgatási élményt kínálva.

Érdemes várni?
Az AirPods Pro 3 2025-ös megjelenésére valószínűleg új dizájn, továbbfejlesztett chip, egészségügyi funkciók és még jobb hangminőség várható, így mindenképpen érdemes lesz várni a következő generációra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple.blog.hu/api/trackback/id/tr6218695232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása