Apple Blog

Alma minden napra

iOS 18.1 és az Apple Intelligencia: Minden, amit tudnod kell!

2024. október 14. 17:23 - Pro Blogger

ios18appleint.png

Az iOS 18.1 frissítéssel az Apple Intelligencia új funkciói jelentős fejlesztéseket hoznak az iPhone-ok számára. Bár a mesterséges intelligencia-alapú fejlesztések, mint például a Siri újításai és a ChatGPT integráció még nem mindenhol érhetőek el, hamarosan ezek is bevezetésre kerülnek.

Az Apple Intelligencia több területen is javítja a felhasználói élményt: jobban érti a beszédet, kontextuálisan válaszol a kérdésekre és segít az email-ek és értesítések összegzésében is. Emellett új eszközöket kínál a szövegek feldolgozására, mint például a proof read funkció, valamint fejlett képszerkesztési lehetőségeket biztosít. Az új funkciók egy részét már elérhetjük, míg további fejlesztések, mint a genmoji és a teljes ChatGPT integráció későbbi frissítésekben várhatóak.

A teljes bemutatót az alábbi Apple Pie videóban tekintheted meg, ahol Joe részletesen bemutatja, hogyan tudod kihasználni az Apple Intelligencia újdonságait és mi várható az elkövetkező frissítésekben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple.blog.hu/api/trackback/id/tr5018708014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása