Apple Blog

Alma minden napra

Jön az AirPods 4

2024. szeptember 04. 16:50 - Pro Blogger

airpods-pro-2-vs-airpods-pro-airpods-3-2.webp

Az Apple szeptember 9-én tartandó eseményén várhatóan bejelenti az új AirPods 4-et, amely két különböző modellben fog megjelenni. Az egyik változat kedvezőbb árú lesz, kevesebb funkcióval, míg a másik prémium kategóriás, több extrával. Az AirPods 4 a jelenlegi AirPods 2 és AirPods 3 modelleket váltja majd.

Új dizájn és jobb illeszkedés
Mindkét AirPods 4 modell új külsőt kap, amely az AirPods 3 és az AirPods Pro keveréke lesz, rövidebb szárakkal. Az új kialakítás célja, hogy még jobban illeszkedjen a felhasználók fülébe, bár nem lesz cserélhető fülpárna, mint az AirPods Pro esetében. Az Apple azon dolgozik, hogy minél több ember számára kényelmesebb legyen az AirPods 4 viselése.

Prémium funkciók és zajszűrés
A drágább modell aktív zajszűrést fog kínálni, ami eddig csak az AirPods Pro és az AirPods Max kiváltsága volt. Valószínűleg átlátszósági módot is kapunk, bár az adaptív hangzás funkció továbbra is csak az AirPods Pro-n lesz elérhető. Emellett a magasabb kategóriás modell töltőtokja MagSafe támogatással és beépített hangszóróval érkezik, hogy könnyebb legyen megtalálni a tokot a Find My funkcióval.

USB-C töltés
Mindkét AirPods 4 modell USB-C csatlakozót kap, ezzel az Apple tovább folytatja az átállást erre a szabványra. Ez nagy előrelépés lesz a korábbi Lightning csatlakozós modellekhez képest.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple.blog.hu/api/trackback/id/tr5318484581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása