Apple Blog

Alma minden napra

AirPods Max 2: milyen újításokra számíthatunk?

2024. szeptember 07. 18:09 - Pro Blogger

airpods-max-space-gray.webp

Hamarosan várható az AirPods Max 2 érkezése és az új verzió számos fejlesztést hoz az eredetihez képest. Az első nagy változás a H2 chip, amely rengeteg új funkciót biztosít majd. Ez magában foglalja az adaptív hangzás funkciót, amely dinamikusan állítja a zajszűrést és az átlátszósági módot a környezetednek megfelelően, valamint a beszélgetés felismerést, amely automatikusan csökkenti a hangerőt, ha beszélgetést észlel. Emellett a személyre szabott hangerő a környezeted alapján állítja be a hangerőt, hogy mindig optimális legyen a zenehallgatás.

USB-C töltés
Az AirPods Max 2 végre megkapja a régóta várt USB-C töltőportot, ami azt jelenti, hogy megszabadulhatunk a korábbi Lightning csatlakozótól. Az Apple fokozatosan minden eszközénél áttér az USB-C-re és most végre az AirPods Max is csatlakozik a sorhoz. Ez nagy előrelépés, hiszen sok más Apple eszköz már régóta ezt a szabványt használja.

Új színek és kiegészítők
Valószínűleg új színekkel érkezik, bár pontosan még nem tudni, hogy milyen árnyalatokra számíthatunk. Az előző verziókban olyan színek voltak elérhetők, mint a rózsaszín, zöld, ezüst, kék és szürke, így valószínű, hogy a következő generáció is színes lesz, esetleg új árnyalatokkal.

Az új modellhez új védőtök is várható, mivel az eredeti Smart Case sok kritikát kapott, amiért nem biztosított elég védelmet. Az Apple valószínűleg egy új, masszívabb tokot fog bevezetni, amely megóvja a fejhallgatót a karcolásoktól és sérülésektől.

Ár és megjelenés
Az AirPods Max eredeti ára 549 dollár volt. Bár sok felhasználó reméli, hogy az új modell olcsóbb lesz, az Apple valószínűleg továbbra is a magas árat tartja majd, különösen a fejlett funkciók és a prémium anyaghasználat miatt. A megjelenést várhatóan az iPhone 16 szeptemberi eseményén jelentik be.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple.blog.hu/api/trackback/id/tr1218486017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása