Apple Blog

Alma minden napra

AirPods Pro 2 és AirPods Max 2

2024. szeptember 10. 07:26 - Pro Blogger

hearingaid.jpg

Az Apple tegnapi bemutatóján nemcsak a legújabb iPhone és Apple Watch modelleket láthattuk, hanem a AirPods Pro 2 és az AirPods Max 2 újításaival is megismerkedhettünk. Mindkét eszköz jelentős fejlesztéseket hoz, amelyek a felhasználói élményt magasabb szintre emelik. Nézzük, mi az, amit mindenképpen érdemes tudnod róluk!

AirPods Pro 2: Hallókészülék funkció és személyre szabott hangélmény
Az AirPods Pro 2 legnagyobb újdonsága a beépített klinikai szintű hallókészülék funkció, ami lehetőséget nyújt a felhasználóknak, hogy saját eszközükkel javítsanak a hallásukon. Az AirPods egy speciális hallástesztet végez, amely segít azonosítani a hallásproblémákat. Ezután az eszköz automatikusan alkalmaz egy személyre szabott hallási profilt, amely különösen hasznos a telefonhívásoknál vagy a zenehallgatásnál. A teszt eredménye alapján az AirPods finoman állítja a hangot, így a felhasználó mindent tisztábban és jobban hallhat. Ez a funkció igazi áttörést jelenthet azoknak, akik nem szeretnének hagyományos hallókészüléket használni, vagy enyhébb hallásproblémákkal küzdenek.

Az új funkció mellett a H2 chip is tovább javítja a hangminőséget és az akkumulátor hatékonyságát. Az Apple több mint 100 országban tervezi bevezetni ezt a hallókészülék funkciót, bár még vár néhány egészségügyi hatósági jóváhagyásra. Az AirPods Pro 2 ezen felül megkapta a személyre szabott térbeli hangzás funkciót is, amely a felhasználó fejmozgásait figyelve még inkább magával ragadó hangélményt biztosít.

AirPods Max 2: Friss dizájn és modern technológia
Az AirPods Max 2 a prémium fejhallgatók piacán hoz frissítést. Bár az alapvető dizájn nem sokat változott, az eszköz több fontos újítást kapott. Az új USB-C csatlakozó révén gyorsabb és kényelmesebb töltést biztosít, megszabadítva a korábbi Lightning csatlakozótól. A hangzás terén a H2 chip gondoskodik arról, hogy a zajszűrés még hatékonyabb legyen és a hangminőség is jelentősen javuljon.

A MagSafe töltés is megmarad az új modellben, ami tovább növeli az AirPods Max 2 kényelmét. A felhasználók több új szín közül választhatnak, így még személyre szabhatóbbá válik a fejhallgató. Az Apple célja, hogy az AirPods Max 2 a hangminőség terén továbbra is a piac egyik vezető terméke legyen, miközben a kényelmesebb töltés és a fejlett funkciók új felhasználói élményt kínálnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple.blog.hu/api/trackback/id/tr6918488379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása