Apple Blog

Alma minden napra

Az Apple Watch Series 10 megújult dizájnnal érkezik

2024. szeptember 10. 06:59 - Pro Blogger

watch10.jpg

Az Apple bemutatta a Apple Watch Series 10-et, amely jelentős frissítésekkel érkezik az okosóra vonalban. Ez a legnagyobb dizájnváltozás 2021 óta, és a karcsúbb kivitel mellett nagyobb kijelzőkkel is találkozhatunk.

Nagyobb kijelzők
A legszembetűnőbb újdonság a kijelzők méretének növekedése. A kisebb modell 41 mm-ről 45 mm-re nőtt, míg a nagyobb változat 45 mm-ről 49 mm-re. Ezzel a kisebb modell eléri az előző évi nagyobb modell méretét, míg a nagyobb változat az Apple Watch Ultra méretével versenyez. Ez nagyobb kényelmet és jobb láthatóságot biztosít, különösen a nagyobb felületeken futó alkalmazásoknál.

Karcsúbb ház
A nagyobb kijelző ellenére az óra karcsúbb lett, ami segít abban, hogy a nagyobb képernyőméret ne járjon a készülék jelentős nehezítésével. Bár pontos méreteket még nem közöltek, a vékonyabb ház vonzóbbá teszi az órát azok számára is, akik a kényelmesebb, könnyebb órákat kedvelik.

Új chip és AI funkciók
Az S10 chip a Series 10 szíve lesz, amely jelentős teljesítménynövekedést hoz. Az új processzor különösen az Apple Intelligence alkalmazások számára nyújt jobb teljesítményt, ami az Apple AI-alapú funkcióinak jövőbeni fejlesztéseit készíti elő.

Egészségügyi szenzorok és kijelzőfejlesztés
Bár az új egészségügyi szenzorok, mint például a magas vérnyomás és alvási apnoé érzékelés még nem biztos, hogy elérhetőek lesznek az induláskor, az Apple folyamatosan fejleszti a szenzorokat. A kijelző is jelentős fejlesztéseket kapott a LTPO TFT technológia révén, amely jobb energiahatékonyságot biztosít, így akár hosszabb akkumulátor-élettartam is elérhető lehet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple.blog.hu/api/trackback/id/tr3918488361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása