Apple Blog

Alma minden napra

iPhone 16: Még gyorsabb töltési sebesség

2024. szeptember 12. 16:16 - Pro Blogger

iphonecharging.jpg

Az Apple az új iPhone 16 és iPhone 16 Pro modellekkel nemcsak a kijelző- és kamerafejlesztésekre fókuszált, hanem a töltési sebességet is jelentősen növelte.

Az iPhone 16 sorozat mostantól akár 45W-os vezetékes töltést is támogat, ami több mint 50%-kal gyorsabb, mint az előző iPhone 15 sorozat, amely legfeljebb 27W-os töltésre volt képes. Ez az új funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználók sokkal gyorsabban töltsék fel az iPhone-jukat, így kevesebb időt kell várniuk, hogy a készülék újra teljesen feltöltődjön.

MagSafe és vezeték nélküli töltés
A MagSafe töltés is kapott egy kis frissítést és most akár 25W teljesítménnyel is képes tölteni, de ehhez az új MagSafe töltő szükséges. Ez azt jelenti, hogy aki az új iPhone 16-ot vásárolja meg, érdemes frissítenie a töltőit is, hogy kihasználhassa a gyorsabb töltési sebességeket. Az új Qi2 szabványnak köszönhetően a vezeték nélküli töltés is hatékonyabb lett, így akár 15W teljesítménnyel is tölthetjük a telefont. Az alap Qi töltési sebesség továbbra is 7,5W, ha nem használjuk az újabb technológiákat.

Vezetékes töltés: Gyorsabb, mint valaha
Az Apple elérte az 50%-os töltést körülbelül 30 perc alatt, ha legalább 20W-os adaptert használunk. Ez a gyorsabb töltési sebesség különösen hasznos lehet azok számára, akik gyakran vannak úton és gyors töltésre van szükségük.

Az új töltési sebességek tehát egyértelműen előnyt jelentenek az új iPhone 16 felhasználói számára és még inkább praktikusabbá teszik a készülék mindennapi használatát.

Apple töltési kiegészítők

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple.blog.hu/api/trackback/id/tr218490065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása