Apple Blog

Alma minden napra

Rögtön itt van az iOS 17.1

2023. október 25. 13:02 - Pro Blogger

ios171.jpg

Rövidesen érkezik az iOS 17.1, amely nem csak apró hibajavításokat tartalmaz, hanem számos új funkciót és fejlesztést is, amelyek az iPhone felhasználók életét könnyebbé teszik.

Az iOS 17.1 a hírek szerint október 24-25-én kerülhet a nagyközönség elé. Ezt a dátumot a francia szabályozók szivárogtatták ki, mivel a frissítés egyik változása érinti az iPhone 12 sugárzási szintjét. Az Apple módosításokat eszközölt az iPhone 12 működésében, hogy megfeleljen a francia tesztelési protokollnak.

Az új frissítés számos újítást tartalmaz. Az AirDrop mostantól lehetővé teszi az adatok továbbítását az interneten keresztül, ha a két eszköz túl messze van egymástól. Az Apple Musicban is találunk új funkciókat, például kedvencek megjelölését és új szűrési lehetőségeket. A StandBy mód is fejlesztést kapott, most már lehetőség van arra, hogy a widgetek mindig láthatóak legyenek. Az Apple Walletben az Egyesült Királyságban élők számára egy új funkció is elérhetővé vált, amely a bankszámla egyenlegét és tranzakcióit jeleníti meg. A zárolási képernyőn lévő Photo Shuffle funkció is fejlesztést kapott, most már kiválaszthatjuk, melyik album képeit szeretnénk látni a zárolási képernyőn.

Az iOS 17.1 számos hibajavítást is tartalmaz. Az Apple többek között javította a Home gomb támogatását a Matter zárakhoz, a Screen Time beállítások szinkronizálásának megbízhatóságát, és egy problémát, amely miatt a hívás közben érkező hívók nevei nem jelennek meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple.blog.hu/api/trackback/id/tr3118242837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása