Apple Blog

Alma minden napra

Túlmelegedés: az új iOS frissítés nem hozott megoldást

2023. október 06. 14:55 - Pro Blogger

flir.png

Az Apple nemrégiben kiadott egy frissítést az iPhone 15-ök túlmelegedési problémájának megoldására, de úgy tűnik, hogy a probléma továbbra is fennáll. Az új iOS 17.0.3 frissítés ellenére az iPhone 15 modellek továbbra is hajlamosak a túlmelegedésre töltés közben vagy nagy terhelés alatt.

Egy YouTube videóban egy felhasználó alaposan megvizsgálta az iPhone 15 Pro készülékét a frissítés előtt és után. A teszt során hőkamerát is használt, hogy objektív eredményeket kapjon, nem csak "érzésre" alapuló megállapításokat. A frissítés után azonban meglepődve tapasztalta, hogy a telefonja ugyanúgy túlmelegedett, mint korábban, amikor egy grafikus benchmarkot futtatott. Bár az Apple korábban állította, hogy a frissítés nem csökkenti a készülékek teljesítményét, a melegedési probléma továbbra is fennáll. Az Apple korábban harmadik felektől származó alkalmazásokat hibáztatott a túlmelegedésért.

Az Apple talán nem tett semmit a túlmelegedés megakadályozása érdekében az új iOS frissítésben, vagy csak bizonyos alkalmazások esetében korlátozta a teljesítményt. Mások szerint az Apple csökkentette a háttérben futó szinkronizációs és indexelési folyamatok intenzitását, ami azonban nem oldja meg a túlmelegedés problémáját.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple.blog.hu/api/trackback/id/tr118229157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása