Apple Blog

Alma minden napra

Titán keret: elegáns és foltos

2023. szeptember 26. 07:41 - Pro Blogger


i15pm.jpg

Az iPhone 15 Pro és Pro Max modellek a csúcskategóriás kivitelükkel és lenyűgöző funkcióikkal az Apple legújabb büszkeségei. Azonban egy apró, de annál érdekesebb részletre derült fény, ami a telefonok külső megjelenését érinti. A cég a korábbi rozsdamentes acélkeret helyett most titánkeretet alkalmazott ezeknél a modelleknél, amely nemcsak könnyebb és erősebb, de elegánsabb külsőt is kölcsönöz a készülékeknek. Azonban van egy kis csavar a történetben: a titánkeret hajlamos elszíneződni az ujjlenyomatoktól, ami foltos, koszos hatást kelthet.

Az Apple tudatában van ennek a jelenségnek, és egy támogatási dokumentumában is tárgyalja a témát. A cég szerint a keret elszíneződése a kéz zsíros volta miatt következik be, tehát már attól elszíneződhet, hogy a kezedbe veszed a telefont. Érdekes. :)

Az Apple már adott is egy egyszerű megoldást a problémára: egy puha, enyhén nedves és szöszmentes kendő segítségével könnyedén eltávolíthatod a foltokat a keretről, így a telefonod ismét makulátlan lesz, legalábbis amíg legközelebb kézbe nem veszed.

Az iPhone 15 Pro és Pro Max modellek továbbra is az Apple legújabb technológiai újításait és prémium minőségét képviselik és ez a kis esztétikai hiba sem vet árnyékot a készülékek lenyűgöző képességeire. Legtöbben így is tokban tartják eszközeiket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple.blog.hu/api/trackback/id/tr5018221751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása