Apple Blog

Alma minden napra

Új tárhelykínálat az iCloud+-ban, akár 12 TB is a tied lehet!

2023. szeptember 20. 15:19 - Pro Blogger

icloud-logo.jpeg

Az Apple új lehetőségeket kínál az iCloud+ tárhelykínálatában. Ha eddig azt gondoltad, hogy a tárhelyed már nem bővíthető, akkor jó hírünk van: mostantól akár 12 TB tárhelyhez is hozzájuthatsz a felhőben! És mindezt az iOS 17 érkezésére időzítették.

Az Apple két új csomaggal, egy 6 TB-os és egy 12 TB-os opcióval bővíti az iCloud+ felhőtárhely-kínálatát. Ez óriási lépés a korábbihoz képest, hiszen eddig csak 50 GB, 200 GB és 2 TB között választhattál. Viszont, mint minden jó dolognak, ennek is megvan az ára. Havonta 30 dollárt kell fizetned a 6 TB-ért, és 60 dollárt a 12 TB-ért. A pontos magyar árazás még nem ismert, de az biztos, hogy szeptember 18-tól, az iOS 17 megjelenésétől már igényelheted az új csomagokat.

Eközben a Dropbox is változtat a felhőszolgáltatásán. Úgy tűnik, sokan visszaéltek a korlátlan tárhelykínálattal, ezért a cég úgy döntött, hogy megszünteti ezt az opciót. Az Advanced csomag új ügyfelei a jövőben 15 TB kezdő tárhelyet kapnak, ami licencenként további 5 TB-tal bővíthető. A már meglévő ügyfeleknek nem kell aggódniuk, az adataik nem tűnnek el, sőt, még extra 5 TB-ot is kapnak az elkövetkező öt évre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple.blog.hu/api/trackback/id/tr4818218421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása