Apple Blog

Alma minden napra

Renkívüli szoftverfrissítéssel orvosolja az Apple az iPhone 15 túlmelegedési problémáját

2023. október 02. 09:58 - Pro Blogger

iphone-15-overheat.jpg

Az Apple nemrégiben bejelentette, hogy azonosított néhány problémát, amelyek az új iPhone 15 modellek túlmelegedését okozhatják. A cég szerint egy iOS 17 szoftverbug is közrejátszik a problémában, amelyet egy közelgő frissítés fog javítani.

Az új iPhone modellek tulajdonosai panaszkodtak arra, hogy készülékeik melegek lettek az első néhány napban a beállítás vagy a készülék visszaállítása után. Az Apple szerint ez azért van, mert ebben az időszakban sokkal több a háttértevékenység.

Egy másik probléma néhány harmadik féltől származó alkalmazás frissítésével kapcsolatos, amelyek túlterhelik a rendszert. Az Apple együttműködik az alkalmazásfejlesztőkkel a problémák megoldása érdekében és a javítások már a küszöbön állnak. A problémát okozó alkalmazások közé tartozik az Asphalt 9, a Meta Instagramja és az Uber alkalmazása. 

Az Apple hozzátette, hogy a közelgő iOS 17 bugfix nem fogja csökkenteni a készülék teljesítményét az iPhone hőmérsékletének kezelése érdekében. Állításuk szerint a probléma nem jelent biztonsági vagy sérülési kockázatot és nem fogja befolyásolni a telefon hosszú távú teljesítményét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple.blog.hu/api/trackback/id/tr9318226051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása