Apple Blog

Alma minden napra

Összehajtható iPad a láthatáron?

2023. október 20. 11:30 - Pro Blogger

foldableipad.jpg

Az Apple mindig is az innováció élvonalában állt és reméljük, hogy a közeljövőben sem lesz ez másképp. Bár sokan várták már az összehajtható iPhone megjelenését, úgy tűnik, hogy az Apple egy másik irányba mozdulhat el: az összehajtható iPad felé.

A DigiTimes legfrissebb jelentése szerint az Apple nem csak az összehajtható iPhone-on dolgozik, hanem egy új iPad modellen is, amely összehajtható lesz. Bár a hajtható iPad pontos képernyőméretéről még nincsenek információk a jelentések szerint a tablet már jövő év végén tömeggyártásba kerülhet. Ezzel szemben az összehajtható iPhone még mindig rejtély övezi és nem tudni, mikor kerülhet a piacra.

Az Apple azért is fókuszálhat az összehajtható tabletre, mert az iPad eladások csak a vállalat teljes eladásainak egy kis százalékát teszik ki. Ez azt jelenti, hogy az esetleges problémák kevésbé érintik az Apple teljes ökoszisztémáját. A DigiTimes szerint az új eszköz fellendítheti az iPad eladásokat és új lendületet adhat a globális táblagép-piacnak.

De mi a helyzet az összehajtható iPhone-nal? Ha az összehajtható iPad sikeres lesz, akkor elképzelhető, hogy az Apple 2026-ban bemutatja az összehajtható iPhone-t. Egyesek szerint azonban az Apple sosem fog összehajtható iPhone-t gyártani, hanem inkább egy össze vagy szét csúsztatható készüléket hoz létre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple.blog.hu/api/trackback/id/tr7718239121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása