Apple Blog

Alma minden napra

Ezek a termékek valószínűleg nem lesznek bejelentve jövőhéten

2024. szeptember 04. 08:30 - Pro Blogger

eb3ca9ab-50e0-48a0-a56e-3e24f6efb99a.jpg

Az Apple szeptember 9-én tartja az idei nagy eseményét, ahol várhatóan bemutatja az új iPhone 16 szériát, az Apple Watch Series 10-et és néhány új AirPods modellt. Azonban vannak olyan termékek is, amelyekről sokan pletykáltak, de valószínűleg nem fognak szerepelni a szeptemberi eseményen.

M4 Mac-ek
Bár az Apple gőzerővel dolgozik az új M4 chipen alapuló MacBook Pro, Mac mini és iMac modelleken, ezek bemutatása valószínűleg egy későbbi, októberi eseményre tolódik. A pletykák szerint az új M4 Mac mini teljesen új, kompakt dizájnt kap, ami inkább az Apple TV-re fog emlékeztetni, de erre még várnunk kell.

AirPods Pro 3
Az AirPods Pro harmadik generációja, amely állítólag új dizájnt és egészségügyi funkciókat is tartalmaz majd, szintén nem kerül bemutatásra szeptemberben. Az Apple inkább két új, belépő szintű AirPods modellt fog bemutatni, amelyek az AirPods 2 és 3 helyét veszik át.

iPhone SE 4
Az iPhone SE következő generációja nagyobb frissítést kap, beleértve az iPhone 14-hez hasonló dizájnt, Face ID-t és OLED kijelzőt. Azonban ez a modell valószínűleg csak 2025 első felében fog megjelenni, így a szeptemberi eseményen nem fog szerepelni.

Új HomePod-ok
Az Apple dolgozik több új HomePod modellen is, beleértve egy LCD érintőképernyővel felszerelt változatot és egy ambiciózusabb eszközt, amely egy 8 hüvelykes kijelzőt kap, és tvOS-t futtat. De ezek a termékek sem várhatóak a szeptemberi eseményen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple.blog.hu/api/trackback/id/tr3618483679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása