Apple Blog

Alma minden napra

A18 Pro: brutális teljesítmény

2024. szeptember 13. 08:23 - Pro Blogger

a18.jpg

Az Apple legújabb zászlóshajója, az iPhone 16 Pro, komoly erőt mutat a friss Geekbench tesztek alapján. Az új A18 Pro chip teljesítménye már-már vetekszik az Apple M1 chipjével, amely korábban csak Mac gépekben és iPadekben volt elérhető.

A tesztek szerint az iPhone 16 Pro chipje 3409 pontot ért el egyetlen mag teljesítményére, míg a többmagos eredmény 8492 pont lett. Ez 15%-kal gyorsabb, mint az iPhone 15 Pro A17 Pro chipje és jelentős, 30%-os előrelépést mutat az iPhone 15-höz képest.

Az A18 Pro chip teljesítménye rendkívüli, a 16 magos neurális motor 35 trillió műveletet végez másodpercenként, miközben 17%-kal növelt memória-sávszélességgel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az új chip nemcsak gyorsabb, de hatékonyabb is, kevesebb energiafogyasztással.

geekbench_a18pro.jpg

Teljesítmény és hatékonyság
Az új A18 Pro chip mellett a Pro modellek USB 3 sebességű adatátvitelt is támogatnak, ami különösen hasznos a videók és nagyobb fájlok gyors átviteléhez. Emellett a 4K 120 fps videofelvétel lehetősége még inkább vonzóvá teszi az eszközt a videósok számára, a Cinematic Mix funkcióval együtt, amely a felvétel közbeni hangokat intelligensen kezeli. A 6 magos CPU és a 6 magos GPU pedig biztosítja a játékok és az AI-alapú alkalmazások tökéletes futtatását.

Az iPhone 16 Pro egy új korszakot nyit az okostelefonok teljesítményében, amely most már nemcsak a leggyorsabb processzort nyújtja, hanem a professzionális felhasználók igényeire is figyel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple.blog.hu/api/trackback/id/tr5618490079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása