Apple Blog

Alma minden napra

Erős kritikák az Apple Finewoven tokjaival kapcsolatban

2023. szeptember 27. 13:24 - Pro Blogger

finewoven.jpg

Az Apple legújabb FineWoven tokjai - amelyeket az iPhone 15 modellekhez terveztek -, nemrég kerültek a piacra és már a kezdetektől viták tárgyát képezik. A vásárlók és az újságírók egyaránt panaszkodnak arra, hogy az anyag amiből a tokok készülnek, hajlamos a karcolásokra és foltok gyűjtésére. Egy friss blogbejegyzésben Stephen Hackett, a Relay FM társalapítója megosztott egy fotót a FineWoven tokjáról, amelyen egyértelműen látszik, hogy az USB-C port kivágása rosszul van elhelyezve. Emiatt az USB-C port jobb oldalán lévő csavar részben szabadon maradt.

Stephen Hackett elmondta, hogy az anyag minősége mellett ez a hanyagság is csalódást okozott számára. Hozzátette, hogy bár tudja, nem minden tok problémás, de az első benyomások nem túl biztatóak ezzel a termékkel kapcsolatban. A közösségi médiában is megjelentek hasonló panaszok. Néhány felhasználó azt állította, hogy az USB-C kivágás csak a fotó készítésének szöge miatt tűnik elferdültnek, de mások egyenesre állított fotókkal cáfolták.

finewoven-misalighned-port.jpg

Parker Ortolani és a MacRumors szerkesztője, Hartley Charlton is megosztott fotókat FineWoven tokokról, amelyeken látható sérülések vannak az Apple Store-okban kiállítva. Egy névtelen, állítólagos Apple Store-alkalmazott is hasonlóan nyilatkozott egy korábban Twitteren közzétett bejegyzésben. Nehéz pontosan felmérni, hogy mennyi negatív visszajelzés érkezett az új FineWoven tokokkal kapcsolatban, de az biztos, hogy az anyag egyelőre elég népszerűtlennek tűnik.

finewoven-case-the-verge.jpg

A FineWoven tokok esete rávilágít arra, hogy milyen fontos a minőség és a precizitás egy olyan márka esetében, mint az Apple. A vásárlók magas elvárásokkal rendelkeznek és egy apró hiba elegendő ahhoz, hogy elkedvetlenedjenek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apple.blog.hu/api/trackback/id/tr518222527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása